Serveis a l'escola

Menjador escolar

A través d'un projecte general de nutrició educatiu i sostenible, apostem fermament per oferir no només espais per a menjar, sinó espais diferencials amb les millors garanties alimentàries i amb productes de proximitat conreats en el nostre propi hort.

Els nostres dietistes dissenyen els menús adaptats a cada col·lectiu, considerant edat, intoleràncies i al·lèrgies. El nostre equip de cuiners i cuineres, un grup de més de 200 professionals en constant evolució i creixement, són els i les responsables de donar-li sabor i protagonisme a cada àpat, garantint sempre el compliment de les directrius generades pels i per les dietistes.

Cada menú passa un estricte protocol d'elaboració i conservació que garanteix la qualitat i seguretat alimentària, complint amb totes les normatives vigents:

 • Seguim les recomanacions del Departament de Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
 • Seguim els objectius nutricionals establerts en els Guies Oficials d'Alimentació.
 • Seguim les bases de revisió del programa PREME del Departament de Salut.

 
Disposem de 29 anys d’experiència, que ens qualifiquen per a oferir-te un informe trimestral de confiança amb 21 ítems orientats cap als hàbits alimentaris, els comportaments i els valors de cada alumne. L'avaluació és realitzada de manera contínua i permanent a través del treball i el seguiment individual que realitza l'equip de monitors/es.

Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a la següent adreça: 

[email protected]

 

Exàmens dels nivells A2, B1 i B2 d’anglès

Convocatòries curs 2023-24

 • 15/12  de 15:00 a 17:00
 • 22/03 de 15:00 a 17:00
 • 26/06 de 15:00 a 17:00
 • 27/06 de 15:00 a 17:00
 • 28/06 de 15:00 a 17:00

Preus
Classes de preparació:

 • 250 € mares, pares i alumnes de l'escola
 • 290 € públic en general

Exàmens:

 •  160 € públic en general
 • 144 € personal no docent escola / famílies escola
 • 130 € personal docent extern
 • 120 € alumnes i exalumnes escola

Places limitades

Agrupament La Traca

La Traca, l’agrupament de La Salle Premià de Mar, és una entitat sense ànim de lucre que, des de la gratuïtat, educa infants i joves en el temps de lleure. Ho fa a través de l’escoltisme, els grups de lleure o esplais i els grups de reflexió com a metodologia marc. La Traca va néixer l’any 2011 a l'escola La Salle Premià gràcies al Germà Joan Escalè i forma part del Secretariat de Joves La Salle Catalunya i de la seva xarxa de grups.

Les nostres activitats es basen en cinc eixos:

 • Natura: part del nostre origen i de la nostra identitat és el contacte directe amb la natura i el respecte cap a ella, com els escoltes originals.
 • Fe: busquem la transcendència personal de la persona, tenint al centre la figura de Jesús com a personatge important per les seves obres.
 • Servei: és la base de la nostra existència gràcies als monitors i monitores. Volem ajudar als altres i al nostre entorn. A La Traca estem sempre a punt.
 • Amistat: propiciem que els integrants de l'agrupament visquin l'amistat entre companys i companyes d'experiències. Sense amistat, estem perduts.
 • País: perquè conèixer el que ens envolta ens permet saber d'on venim i on anem

Activitat complementaria de piscina

Des de P3 fins a 2n EP els alumnes poden gaudir de dues hores setmanals de piscina a les instal·lacions municipals de Premià de Mar. Apostem per aquestes edats, ja que creiem que són les ideals per poder gaudir de l'aprenentatge de la natació.

Assessorament psicopedagògic

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d’aquest servei són les següents:

 • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
 • Intervenir en aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
 • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d’alumnes amb dificultats de comportament i d’aprenentatge.
 • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza diversos testos psicotècnics als alumnes entre EI, EP i ESO.

Activitats extraescolars esportives

La Salle Premià ofereix una oferta unificada de diferents activitats extraescolars. Dins d’aquest grup podem trobar:

Club esportiu

El Club Esportiu neix amb la voluntat de donar resposta a tot un repte: unir la pràctica de l’esport amb els valors i el caràcter propi de la nostra escola. Defugim de models de gestió on es prioritza la competitivitat o l’èxit mesurat exclusivament en els resultats.

Aquest Club és el resultat de l’intens treball realitzat en els darrers anys per l’escola amb l’objectiu d’aconseguir una eina útil que vinculi la totalitat de la comunitat educativa en un projecte comú, permetre donar el millor servei al nostre alumnat i facilitar i comprometre les famílies en la presa de decisions de l’entitat.

Activitats extraescolars 

La Salle Premià ofereix una oferta unificada de diferents activitats extraescolars. Dins d’aquest grup podem trobar:

Casal d’estiu i campus esportius

Amb més de 20 anys d’experiència oferint-vos propostes novedoses en el món del lleure, amb el casal d’estiu i els campus esportius volem donar resposta a les vostres necessitats i interessos. Proposem activitats resfrescants en unes instal·lacions ja familiars pels vostres fills i filles en companyia de monitors/es i dels seus amics i amigues. Tot plegat, ho fem garantint la línea que heu triat com escola, assegurant l’estil pedagògic i incorporant el joc com a element vehicular, amb un lema: "aprèn jugant i juga aprenent".

Casal d'estiu

Des del mes de juny amb el precasal, seguint durant tot el mes de juliol, i acabant al mes de setembre amb el postcasal, donant pas així al curs escolar. Realitzem activitats amb centres d’interés creatius, dinàmics i molt divertits. També realitzem sortides i despertem, des del lleure, noves inquietuts. A cada grup hi ha un monitor especialista en anglès.

Campus esportius

Es celebren durant el mes de juliol i donen continuïtat a l’esport que practiquen els vostres fills i filles durant el curs. Serveixen per ampliar les seves habilitats i destreses i també per iniciar-se en noves aventures. Oferim futbol, futsal, bàsquet, voleibol, patinatge,…

AFA

L’AFA és l’entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i els pares de l’escola i l'interlocutora per a tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de les famílies. Transmet les opinions i les reflexions de les mares i dels pares de l’Escola sobre temes educatius i sobre el funcionament quotidià del centre.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website