menu x

Serveis

Serveis a l'escola

Menjador escolar

A través d'un projecte general de nutrició educatiu i sostenible, apostem fermament per oferir no només espais per a menjar, sinó espais diferencials amb les millors garanties alimentàries i amb productes de proximitat conreats en el nostre propi hort.

Els nostres dietistes dissenyen els menús adaptats a cada col·lectiu, considerant edat, intoleràncies i al·lèrgies. El nostre equip de cuiners i cuineres, un grup de més de 200 professionals en constant evolució i creixement, són els i les responsables de donar-li sabor i protagonisme a cada àpat, garantint sempre el compliment de les directrius generades pels i per les dietistes.

Cada menú passa un estricte protocol d'elaboració i conservació que garanteix la qualitat i seguretat alimentària, complint amb totes les normatives vigents:

 • Seguim les recomanacions del Departament de Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
 • Seguim els objectius nutricionals establerts en els Guies Oficials d'Alimentació.
 • Seguim les bases de revisió del programa PREME del Departament de Salut.

 
Disposem de 29 anys d’experiència, que ens qualifiquen per a oferir-te un informe trimestral de confiança amb 21 ítems orientats cap als hàbits alimentaris, els comportaments i els valors de cada alumne. L'avaluació és realitzada de manera contínua i permanent a través del treball i el seguiment individual que realitza l'equip de monitors/es.

Exàmens dels nivells A2, B1 i B2 d’anglès

Convocatòries curs 2019-20

 • 13 desembre 2019 - 15:00-17:00
 • 28 febrer 2020 - 15:00-17:00
 • 17 abril 2020 - 15:00-17:00
 • 12 juny2020 - 15:00-17:00

Us oferim classes de preparació dilluns de 18:30 a 21:00:

 • 1r torn- 30 hores de novembre a febrer
 • 2n torn-30 hores de març a juny

Preus
Classes de preparació:

 • 250 € mares, pares i alumnes de l'escola
 • 290 € públic en general

Exàmens:

 •  160 € públic en general
 •  144 € personal no docent escola / famílies escola
 • 120 € alumnes i exalumnes escola

Places limitades

Agrupament La Traca

La Traca, l’agrupament de La Salle Premià de Mar, és una entitat sense ànim de lucre que, des de la gratuïtat, educa infants i joves en el temps de lleure. Ho fa a través de l’escoltisme, els grups de lleure o esplais i els grups de reflexió com a metodologia marc. La Traca va néixer l’any 2011 a l'escola La Salle Premià gràcies al Germà Joan Escalè i forma part del Secretariat de Joves La Salle Catalunya i de la seva xarxa de grups.

Les nostres activitats es basen en cinc eixos:

 • Natura: part del nostre origen i de la nostra identitat és el contacte directe amb la natura i el respecte cap a ella, com els escoltes originals.
 • Fe: busquem la transcendència personal de la persona, tenint al centre la figura de Jesús com a personatge important per les seves obres.
 • Servei: és la base de la nostra existència gràcies als monitors i monitores. Volem ajudar als altres i al nostre entorn. A La Traca estem sempre a punt.
 • Amistat: propiciem que els integrants de l'agrupament visquin l'amistat entre companys i companyes d'experiències. Sense amistat, estem perduts.
 • País: perquè conèixer el que ens envolta ens permet saber d'on venim i on anem

Assessorament psicopedagògic

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d’aquest servei són les següents:

 • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
 • Intervenir en aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
 • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d’alumnes amb dificultats de comportament i d’aprenentatge.
 • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza diversos testos psicotècnics als alumnes entre EI, EP i ESO.

Activitats extraescolars

La Salle Premià ofereix una oferta unificada de diferents activitats extraescolars. Dins d’aquest grup podem trobar:

Club esportiu

El Club Esportiu neix amb la voluntat de donar resposta a tot un repte: unir la pràctica de l’esport amb els valors i el caràcter propi de la nostra escola. Defugim de models de gestió on es prioritza la competitivitat o l’èxit mesurat exclusivament en els resultats.

Aquest Club és el resultat de l’intens treball realitzat en els darrers anys per l’escola i l’AMPA amb l’objectiu d’aconseguir una eina útil que vinculi la totalitat de la comunitat educativa en un projecte comú, permetre donar el millor servei al nostre alumnat i facilitar i comprometre les famílies en la presa de decisions de l’entitat.

Robòtica

Una sessió a la setmana des de P5 fins a 6è de Primària, en dos nivells diferents segons curs. Els nens i nenes aprenen sobre robòtica, iniciant-se amb màquines senzilles i fins a treballar amb LEGO Robotix.

Anglès migdia

Una sessió per setmana al migdia, des de P4 fins a 6è de Primària. Per aprendre anglès de la manera més divertida i entretinguda amb la professora Betty.

Piano

Una sessió a la setmana des de P4 fins a l’ESO. L’alumnat pot iniciar-se en el món del piano o continuar un aprenentatge més avançat de l’instrument.

Guitarra

Una sessió a la setmana des de 1r de Primària fins a l’ESO. L’alumnat pot iniciar-se en el món de la guitarra o continuar un aprenentatge més avançat de l’instrument.

Violí

Una sessió a la setmana des d’Infantil fins a Primària, adaptant les classes segons curs. Els nens i nenes podran aprendre a tocar el violí.

Batería

Una sessió a la setmana des de Primària fins a l’ESO. Els i les alumnes poden aprendre a tocar la bateria, i a descarregar tensions.

Percussió/Batucada

Una sessió a la setmana només per alumnes de l’ESO. Classe orientada a aprendre ritmes bàsics amb els companys/es. Es crea un grup de percussió/batucada per poder actuar en les festivitats de l’Escola.

Casal d’estiu i campus esportius

Amb més de 20 anys d’experiència oferint-vos propostes novedoses en el món del lleure, amb el casal d’estiu i els campus esportius volem donar resposta a les vostres necessitats i interessos. Proposem activitats resfrescants en unes instal·lacions ja familiars pels vostres fills i filles en companyia de monitors/es i dels seus amics i amigues. Tot plegat, ho fem garantint la línea que heu triat com escola, assegurant l’estil pedagògic i incorporant el joc com a element vehicular, amb un lema: “aprèn jugant i juga aprenent”.

Casal d'estiu

Des del mes de juny amb el precasal, seguint durant tot el mes de juliol, i acabant al mes de setembre amb el postcasal, donant pas així al curs escolar. Realitzem activitats amb centres d’interés creatius, dinàmics i molt divertits. També realitzem sortides i despertem, des del lleure, noves inquietuts. A cada grup hi ha un monitor especialista en anglès.

Campus esportius

Es celebren durant el mes de juliol i donen continuïtat a l’esport que practiquen els vostres fills i filles durant el curs. Serveixen per ampliar les seves habilitats i destreses i també per iniciar-se en noves aventures. Oferim futbol, futsal, bàsquet, voleibol, patinatge,…

Ampa

L’AMPA és l’entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i els pares de l’escola i l'interlocutora per a tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de les famílies. Transmet les opinions i les reflexions de les mares i dels pares de l’Escola sobre temes educatius i sobre el funcionament quotidià del centre.