Projectes Europeus

Projectes Erasmus +: Curs 2023 - 2024

El curs 2022-2023 La Salle Premià presenta el seu primer projecte Erasmus+. Aquest projecte és part d’un gran projecte que té com a objectiu fer la nostra escola una escola més sostenible seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides (Agenda 2030).

Aquest projecte  es concedeix  i es realitza durant el curs 2023-2024.

Objectius

Els objectius del projecte són els següents:

  • Aprendre d’altres centres implicant la comunitat educativa en la transformació de la nostra escola fent-la una escola més sostenible.
  • Internacionalitzar el nostre centre educatiu.

Per assolir aquests dos objectius es duen a terme dues activitats:

Job Shadowing

Tres docents del centre, un de cada etapa educativa, es desplacen a una escola francesa, en concret a OGEC FRANCOISE CABRINI (Noisy-le -Grand). Aquest centre està desenvolupant un projecte  de llarga durada (6 anys) per aconseguir una escola més sostenible.  Allà els docents comparteixen aquest projecte i coneixements de robòtica per aplicar-los creant processos que facin l’escola més sostenible.

Saber-ne més: Descarrega "Estada escola Cabrini (Noisy-le-Grand França)"

Formació Erasmus

Dos docents de l’escola realitzen una formació a l’acadèmia Europass (Teacher Academy) a Florència. Allà  fan un curs sobre sostenibilitat (Environmental Education: Learning and Acting for a Better Future), lligat amb el projecte d’Escola Verda que estem desenvolupant actualment en el centre.

Saber-ne més: Descarrega la "School Presentation" i  el "Teacher Training".

 

Curs 2024 - 2025

El curs 2023-2024 La Salle Premià presenta el seu segon  projecte Erasmus+ (actualment  a l’espera de l’aprovació per part d’Erasmus +).  En aquest projecte es segueix treballant per aconseguir una escola més sostenible. Per tal de fer partícip a més part de la comunitat educativa aquest cop s’ha sol·licitat una mobilitat de l’alumnat i una formació en altres àmbits de sostenibilitat i tecnologia per al professorat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website