Activitats d’estiu

El Projecte Educatiu de La Salle

Del 22 de juny al 10 de setembre organitzem activitats d'estiu on, des dels més petits (P2) fins als més grans de l’escola, poden gaudir d’activitats pensades per aprendre jugant i jugar aprenent. Amb aquest seran ja 20 anys d'activitats, intentant donar resposta a les famílies que durant aquests anys han confiat en la nostra proposta. Aquest any s'obren tres propostes d'activitats d'estiu: el Casal d'Estiu, el Casal Multiesportiu i el Campus de Futbol. Les activitats les porten a terme professionals del món del lleure i de l’activitat física coordinats des de l’escola. A més a més, també s'ofereixen tardes d'anglès, precasal al juny i postcasal al setembre, servei de permanències i servei de menjador.

Tant al casal com al campus es farà una sortida de matí cada setmana, excepte al precasal i postcasal, inclosa en el preu.

Aquest estiu es viu!

*Recordem que cal completar l'autorització en paper (entregar-la a consergeria) i el formulari en línia.

*Davant la situació actual us informem que el número de places queda subjecte a la normativa del COVID 19. Per tant s'otorgaran les places per ordre d'inscripció i es formaràn grups segons edats. En cas que un grup d'edat no arriba al nombre màxim i hi han participants d'altres edats properes se'ls unirà.

POSTCASAL  DE SETEMBRE