Activitats d’estiu

El Projecte Educatiu de La Salle

Del 29 de juny al 31 de juliol i en horari de matí o matí i tarda organitzem activitats d'estiu on, des dels més petits (P3) fins als més grans de l’escola, poden gaudir d’activitats pensades per aprendre jugant i jugar aprenent. Amb aquest seran ja 19 anys d'activitats, intentant donar resposta a les famílies que durant aquests anys han confiat en la nostra proposta. Les activitats les porten a terme professionals del món del lleure i de l’activitat física coordinats des de l’escola. A més a més, també s'ofereix precasal al juny i postcasal al setembre.

Tant al casal com al campus es farà una sortida de matí cada setmana, excepte l'última setmana de Juliol i al precasal i postcasal, inclosa en el preu.

Casal d'estiu

En horari de matí o matí i tarda organitzem un casal d’activitats on, des dels més petits (P3) fins als més grans de l’escola, puguin gaudir d’activitats pensades per aprendre jugant i jugar aprenent.

Campus multiesportiu

Partint de l'experiència que ens avalen 10 anys de campus de futbol, us volem oferir aquells esports que potser esteu treballant al llarg del curs i que voleu millorar, o us voleu iniciar a partir de la pràctica intensiva.

Us deixem algunes de les directrius de compliment obligatori per iniciar l'activitat aquest estiu:

  1. Podrem començar quan estiguem en Fase 3 (per a participants del mateix territori).
  2. Es prioritzarà que les activitats es portin a terme en zones amb baix risc de contagi.
  3. Treballarem en petits grups de convivència de 10 persones.
  4. Totes les activitats tindran el seu pla d'higiene i salut.
  5. Farem un seguiment sanitari diari de tots els participants.
  6. Respectarem la distància mínima de 2 m i treballarem amb guants i mascaretes en cas de tenir un contacte necessari.
  7. Potenciarem les activitats en espais oberts o airejats, per tal de facilitar el distanciament físic i les mesures en cas d’infant simptomàtic.