Activitats d'Estiu La Salle Premià

Un curs més, a les Activitats d'Estiu de La Salle Premià ho tenim tot a punt per passar un estiu inoblidable i divertit. Us proposem un munt d'activitats per a totes les edats i tots els gustos!

Aquest any oferirem quatre modalitats d’Activitats d’Estiu: 

El CASAL D’ESTIU estarà ambientat en un vaixell pirata i la descoberta de missions pirates. S’oferirà a totes les edats: des de P2 fins a l'ESO. 

El CAMPUS DE FUTBOL, per als entusiastes d’aquest esport, es dirigirà a l’EPO i l'ESO i es focalitzarà en entrenaments i activitats lúdiques. El Campus de Futbol també realitzarà activitats aqüàtiques i escalada un dia a la semana.

El CAMPUS MULTIESPORTS aquest any oferirà més activitats per als participants d’EPO i d’ESO: activitats aqüàtiques a l’Escola de Vent d’Ocata, escalada, excursions a la muntanya i sortides d’aventura. 

L’ENGLISH SUMMER CAMP és una nova modalitat. En aquest casal d’estiu per a totes les edats es realitzaran activitats lúdiques i dinàmiques en anglès, seguint el mateix fil conductor de pirates que al Casal. El monitoratge del Summer Camp serà exclusiu i dotat per a realitzar les activitats únicament en anglès. 

Farem que aquest sigui un gran estiu!

*Recordem que cal completar l'autorització en paper i el formulari en línia.

No dubteu en contactar-nos per qualsevol cosa a: [email protected]

Menú del Mes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website