Educació infantil:

1h per setmana de Arts&Crafts

Educació primària:

1 h per setmana de Science, Cross-Curricular Projects.

Educació secundària:

1h per setmana de Practical Science

Espais d’aprenentatge àmbit científicotecnològic en anglès

1h per setmana d'alemany

Optativa des de 3r de francès

L’escola, organitza una estada anual a IRLANDA per participar en un curs intensiu d’anglès i conèixer millor la cultura del país. Per poder aprofitar al màxim l'estada, durant la setmana, els i les alumnes assisteixen a classes d’anglès al matí, realitzen activitats educatives a la tarda i conviuen amb una família irlandesa. El programa també inclou: una excursió a Glendalough, Dublín o Galway.

També s’ofereixen estades a Alemanya i França.

 

El programa Diploma Dual es realitza 100% online, com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units, que està reconeguda en tots els estats i universitats del món.

Són molts els valors i els avantatges que el programa "Diploma Batxillerat Dual Internacional" aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

  • Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entorn d’estudi i treball
  • Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.
  • Immersió personal:gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.

Per a més informació podeu consultar: https://www.academica.school/

L’Oxford test of English és un examen desenvolupat i validat per la Universitat d’Oxford en col·laboració amb un equip d’experts independents.

El test és 100% online i només es pot realitzar als centres examinadors autoritzats. Consta de quatre parts, una per a cada competència o habilitat lingüística:

  • Reading - llegir
  • Listening - comprendre
  • Speaking - parlar
  • Writing - escriure

Cada any l'escola ofereix diverses convocatòries obertes a tothom, on es poden certificar els diferents nivells: A2 – B1 – B2.

L'escola té una oferta d'extraescolars en anglès.

Per als més petits a partir de jocs es treballa la conversa.

A partir de 4t de Primària setmanalment es fan 3 hores orientades a l’obtenció de l’acreditació de nivell atorgada per la Universitat d’Oxford.    

Les classes són gestionades, per educadors amb experiència,  així com per natius amb experiència de llarga estada a l'estranger.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website