Portes Obertes Web

El Projecte Educatiu de La Salle

A La Salle tenim un estil pedagògic centrat en la persona i el seu desenvolupament humà i intel·lectual. El nostre projecte educatiu es basa en quatre pilars fonamentals:

Atenció a les famílies

Secretaria: Laura Muñoz - lmunoz@lasalle.cat - Tel. 937 52 42 20.

Administració: Isaac Saiz - isaiz@lasalle.cat

Direcció: Marta Mas - mmas@lasalle.cat

Descobreix com treballem

 

 

Educació

 

Infantil

 

 

Educació

 

Primària

 

 

Educació

 

Secundària

Caràcter propi

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels i les nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies. A més, oferim suport en altres modalitats, com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com ara el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels i les nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

Educació en valors

Proporcionem a les persones una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els i les alumnes perquè esdevinguin ciutadans/es sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

Tecnologia i emprenedoria

Com a elements transformadors de la realitat actual, apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els i les nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.